sobota 25. dubna 2009

První den v Japonsku


Tak hurá jsme na pokoji. Sice jsme to nějak nemohli najít, ale po 20 minutách bloudění jsme tu 2-15-3 Nihonbashi-Kayabacho ... asi 700 metrů od hlavní zastávky všeho (M,V) takže celkem pohoda . Metro máme pod barákem takže nožičky budou v pohodě :))

Jinak cesta do Amsterdamu v pohodě, akorát jsme chvilku na AM kroužili a tudíž jsme přistáli s asi 15 minutovým zpožděním. No a jelikož bohouš neumí číst tak že prý v 14.25 to odlétá a my vystoupili v 14.00 na druhé straně letiště ( C2 na F02) prostě přejít celé letiště. Takže jsme dali menší klusík, na kontrole mě ještě nějaký japončík nechtěl pustit že prý vypadám trochu jinak na pasu než v realu... no sem mu to vysvětlill .. a běžíme dál .. a pozor rekord . dle info to trvá 29 min my to máme za 9 min. No a když doběhnem na board, tak v 14.25 je boarding time a odlet až 15.25. No co říct

Jdeme se znormalizovat do koupelen a po té zneužijeme místní vůňárnu a trochu je ovoníme. Net tam nefunguje, tak chvilku relax.

Letadlo do TOKYA BOEING 747 .. poměrně velká kráva, sedačky standardně zcvrklé .. ale už jsem si zvykl. Byly jsme zvláštností letadlo, protože jsme si jako jediní objednali při rezervaci košer jídlo ( jako že to zkusíme ) . no jídlo bylo fajn, jen ta paní tam pořád lítala a něco k tomu košer jídlu něco hledala .. jinak let v pohodě.

Přistáváme v deštivém TOKYU. Po všem procedurách ( otisky, kamera) si jdeme vyměnit doklad k RP na reálný RAILPASS. A hurá v 10.45 do vlaku na stanici TOKYO . Odjíždí přesně na čas v 10.45 ( dojezd dle rezervace je v 11.44 , tak schválně ). Jízda tichá pohodová, absolutní luxus na to že nejsme v nejlepší verzi japonských vlaků. Vlak samozřejmě přijede přesně na čas v 11.44 a také zastaví přesně na číslo přidělením každému vagonu.

Ve vagonu je přesná identifikace kde jsme, kolik zbývá do konce včetně následující zastávky... viz foto

No a jdeme hledat hotel ... prší jak z konve, ale je celkem pohodových 18 stupnů.

A ted jdeme do GINZY tak zase zítra ..

Žádné komentáře: