sobota 23. května 2009

Den 19 ... tokyo .. nákupy .. shibua

OG

Takže dnes je to jednoduché .. celý den nákupní horečka.

Nejdřív jsme zajeli do Shibuy kde jsou stovky menších i větších obchodáků na sotvkách ulic. Je až neuvěřitelné, že se to tu vše uživí. Nechci přehánět ale jedna ulice je na počet krámku tak celá Praha . Kdo tomu nevěří musí to vidět na vlastní oči . V jedné ulici na 500 metrech je třeba 40 obchodních domů ( od B2,B1,1 až 8-9 patro ) s perfektní a krásnou a velice příjemnou obsluhou ( někdy až moc ). Tady se opravdu nakupuje velice velice příjemně. Na konci obchodu vezmu perfektně zabalenou tašku a předají vám ji na kraji krámků aby všichni viděli kde jste nakoupili. Celý prodej je krásný obřad .. včetně balení a dalších součástí. ( Zase chce to zažít .. jinak to nejde pochopit ).

Po cca 6 hodinách plných nákupů, procházení krámků se vším možným .. včetně plnohodnotně erotických a porno krámků .. dáme malé jídlo a jedem dom.

Doma se trochu zregenerujeme ( především já .. protože na mě jde zimnice z včerejšího šíleného větru na uvedeném ostrově .. já byl jen v triku ).

Takže to chvíli vypadá na SWINE FLU ale za chvilku se zmátořím a už to jde. Tak jsme ještě zajeli do Ginzy si prohlédnout krámky .. ale ouvej po 21 už vše zavřeno. Takže jdeme rovnou na jídlo do výborné Ginza restaurace... dokonce se zde čeká na pořádí .. takže po 10 minutách sedíme a dáme se výborný steak .. ale opravdu výborný .

V 23 doma a spát.
Tot vše

Žádné komentáře: