pondělí 4. května 2009

Japonsko .. den devátý .. relaxace spaworld, japonské masáže, lázně všeho druhu

ip

Tak dnes asi bez fotek protože jsme celý od 10 do pulnoci byly krásných luxusních lázních SPAWORLD OSAKA.

Ještě před lázněmi byl krásný a dost monstrozní zábavní park s obří horskou dráhou po principu amerických horských drah zde také projížděla velkými budovami či věžními hodinami. Celý dráha byla koncipována kolem SPA WORLDU.

Lázně jsou opět patrové rozdělené do děstské zony a spací zony 1F, lounch a krámky 2F, restaurace různého druhu 3F, europa spa ( 12 druhů ) pro ženy4F, asian spa ( 11 druhů včetně venkovních ) pro mužže 6F a obrovský pool a venkovní pool a klouzačky všeho druhu 8F.

Prošli jsme vše několikrát . Dokonce se tu dá být 24 hodin, jsou tu i relaxaní sedačky, občří místnosti pro relaxace kde lidé normál spí.

Špičkově dorřešení oblékání a převlékaní ( berete si čisté spa věci ) když přecházíte hodíte je do prádla vezmete si ručníky spa a pak zase si vezmete čisté oblečení ( myslím že jen s Bobem jsme za dnesšek zaplnili celou 1 pračku .. .cca 8 převlékaní a 20 ručníků ).

Vyzkoušeli jsme si taky originální japonskou masáž .... já celé tělo 60 minut a potom aroma face .. ksicht 60 minut a musím tedy říct opravdu báječné.

V některých věcech podobné Babylonu a novému bazenu v Průhonicích ale vše dořešení do absolutní dokonalosti.


Bližší info : www.spaworld.co.jp a přímo odkaz na oblast asia spa

Tak zatím a zítra se opět ozvu s cestovatelskými výkony.

PS: jsem se tam bavil s jedním japonscem ( samozřejmě jsme si vyměnili emaily , jako s většinou trochu mluvících japoncu ) který mě informoval, že ty slečny co nabízejí massage na ulících za 1. nejsou ani moc masérky spíš ero pomocnice a 2. může to být nebezpečné když vás chtějí někam zatáhnout ... takže všem případných zájemcům pozor...

Žádné komentáře: